Onze diensten

 

Behandelingen

Wij bieden verschillende behandelingen aan dat allemaal in teken staat om verbetering te bereiken in en aan het lichaam en om ontspanning te bevorderen.

Dry cupping

Dry cupping heeft een enorme dieptewerking en ondersteunt het ontgiftingsproces van het lichaam. De behandeling zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd.

Wet Cupping

Wet cupping is een behandeling waarbij het bloed dat vol zit met zuurrijke en giftige stoffen worden onttrokken aan het lichaam. Dat wordt gedaan door op het desbetreffende pijngebied minuscule krasjes aan te brengen.

Cupping Massage

Cupping massage is een ontspannende, helende en diepwerkende massage. Deze massage laat spieren ontspannen, stimuleert de doorbloeding en zorgt ervoor dat afvalstoffen beter worden afgescheiden.

Sportmassage

Sportmassage verlicht lichaamspijn en maakt verklevingen los in spieren. Tevens helpt het bij het verbeteren van de doorbloeding en het herstelt of voorkomt blessures..

Stap 1: Consult

Samen bespreken wij welke behandeling het best bij jou past om een goede aansluiting te vinden op jouw behoeften.

Stap 2: Behandeling

De behandeling vindt plaats door één van onze experts rekeninghoudend met de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Stap 3: Nazorg

Na de behandeling stopt het niet, maar begint het pas. Wij zullen jou adviseren hoe jij het beste resultaat kunt boeken.

Aandacht voor jou

Onze werkwijze

Wij hebben een holistische visie op gezondheid, Wij kijken niet alleen naar de pijn of de kwaal, maar wij kijken naar het gehele lichaam. Wij geloven in het geheel! Wij pogen balans aan te brengen in het lichaam zodat het beter kan functioneren. Hijamazuiver’s werkwijze is gebaseerd op het herleven van een eeuwenoude techniek in combinatie met de laatste stand van de wetenschap.

Hulp nodig?