Hijama Amsterdam

Zuiver jouw lichaam met Hijama

 

Hijama AMSTERDAM

Rust en ontspanning met Hijama

Ben je opzoek naar een professionele Hijama deskundige in Amsterdam of de omgeving van Amsterdam? Dan ben je bij Hijama Zuiver aan het juiste adres.

Wij vertellen je graag meer over Hijama. Wist je dat Hijama wordt ook wel “wet cupping” genoemd? Zoals je wellicht weet is het woord Hijama afgeleid van het Arabische woord “al-hajm”, dit betekend letterlijk vertaald: “zuigen”. 

Wanneer cupping technieken correct uitgevoerd worden hebben deze een stimulerende werking op het lichaam. Deze specifieke stimulerende werking vind plaats aan zowel het oppervalk als het onderliggende weefsel van het behandelgebied. 

Hijama wordt gebruikt om doormiddel van cupping technieken schadelijke stoffen uit het lichaam te verwijderen. Door het verwijderen van deze schadelijke stoffen zal de bloedcirculatie in het lichaam verbeteren. Tijdens het uitvoeren van Hijama ontstaat er een negatieve druk op het lichaam en door het plaatsen van cups op lichamelijke pijnpunten wordt er vervolgens een  

Wil je graag meer weten over Hijama of wil je een afspraak maken? Neem vandaag nog contact met ons op. 

Chat met een expert

Heb jij vragen over een behandeling? Of een andere vraag? Benader onze experts.

Streven naar excellentie
{“Hijama helpt mijn clienten om het spijsverteringstelsel weer in balans te brengen.”
5
Metin
Voedingsdeskundige
{

“Cupping heeft een bewezen effect en als huisarts raad ik mijn clienten regelmatig aan om zich te wenden tot alternatieve geneeswijzen.”

4.5
Sander
Huisarts
{

“Als professionele atleet is Hijama een geweldige aanvulling op de al aanwezige conventionele behandelingen waarmee wij bekend zijn in de sportwereld.”

4.5
Mourad
Bokser

Onze Hijama specialist

Mohamed Reda el Fadili

Mohamed Reda el Fadili

Hijama specialist

Onze hijama expert heeft een achtergrond in laboratoriumstudies en de verpleegkunde. Mohamed Reda heeft zijn diploma’s behaald in Hijama-studies en bindweefselmassages. Hij heeft als missie om Nederland in contact te brengen met de geneeswijzes die een basis hebben in de Islamitische traditie.

Mohamed Reda’s levensmotto: “Effort comes from you. Impact comes from God (Allah s.w.t.)”

Hulp nodig?