Hijama Utrecht

Zuiver jouw lichaam met Hijama

 

Hijama utrecht 

Wat is Hijama?

Ben je opzoek naar een Hijama expert in de omgeving van Utrecht? Wij leggen je graag uit wat Hijama is en hoe dit jou kan helpen je lichaam te zuiveren.

Hijama wordt ook wel “wet cupping” genoemd. Zoals je wellicht weet is het woord Hijama afgeleid van het Arabische woord “al-hajm”, dit betekend letterlijk vertaald: “zuigen”. 

Wet Cupping of Hijama is een unieke therapie waarbij schadelijke stoffen uit het lichaam worden verwijderd om zodoende de bloedcirculatie in het lichaam te verbeteren. Door het uitvoeren van Hijama zal er tijdens de behandeling een negatieve druk op het lichaam ontstaan. Er worden tijdens de behandeling cups op lichamelijke pijnpunten geplaatst, deze cups creëren een vacuüm, hierdoor worden gifstoffen naar de oppervlakte van de huid getrokken. 

Wil je graag meer weten over Hijama of wil je een afspraak maken? Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Chat met een expert

Heb jij vragen over een behandeling? Of een andere vraag? Benader onze experts.

Streven naar excellentie
{

“Hijama helpt mijn clienten om het spijsverteringstelsel weer in balans te brengen.”

5
Metin
Voedingsdeskundige
{

“Cupping heeft een bewezen effect en als huisarts raad ik mijn clienten regelmatig aan om zich te wenden tot alternatieve geneeswijzen.”

4.5
Sander
Huisarts
{

“Als professionele atleet is Hijama een geweldige aanvulling op de al aanwezige conventionele behandelingen waarmee wij bekend zijn in de sportwereld.”

4.5
Mourad
Bokser

Onze Hijama specialist

Mohamed Reda el Fadili

Mohamed Reda el Fadili

Hijama specialist

Onze hijama expert heeft een achtergrond in laboratoriumstudies en de verpleegkunde. Mohamed Reda heeft zijn diploma’s behaald in Hijama-studies en bindweefselmassages. Hij heeft als missie om Nederland in contact te brengen met de geneeswijzes die een basis hebben in de Islamitische traditie.

Mohamed Reda’s levensmotto: “Effort comes from you. Impact comes from God (Allah s.w.t.)”

Hulp nodig?